UGC AL VANAF €59 / VIDEO
TERUGBETALINGSBELEID

Wij streven ernaar om kwaliteitsvideo’s te leveren aan al onze klanten. Als je niet tevreden bent met Hyred, geven we je graag een tegoed (hierna een kortingscode van de waarde van je taak) of een terugbetaling als:

1. je een taak hebt gemaakt en deze wilt annuleren, dit moet worden aangegeven binnen 180 dagen en vóór u een Creator hebt geaccepteerd;

2. je jouw product niet binnen 14 dagen na het accepteren van een Creator, naar de Creator verzonden hebt en niet langer wilt doorgaan met de taak. Een terugbetaling of een tegoed is in dit geval alleen mogelijk binnen deze periode van 14 dagen;

3. je geen video hebt ontvangen binnen 30 dagen nadat de maker je product heeft ontvangen (in dergelijke gevallen hebben we een bewijs van levering nodig). Hier zullen we ook de KVG (Kosten van Verkochte Goederen) van uw product compenseren (dit is hoeveel het kost om uw producten of diensten te produceren. Dit is exclusief indirecte kosten, zoals distributiekosten en kosten voor verkooppersoneel). U moet een bewijs van KVG overhandigen.

Hyred.nl is niet verantwoordelijk voor het vergoeden van KVG of gerelateerde kosten in gevallen waarin verzonden producten de maker niet bereiken (vanwege een ongeldig trackingnummer, pakket teruggestuurd naar afzender, gebrek aan leveringsbevestiging, product is beschadigd geleverd, etc). Als u niet tevreden bent met de geleverde dienst, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Klanten hebben de mogelijkheid om scriptschrijvers in te huren als extra optie bij de taak. Het schrijven van het script wordt direct uitgevoerd wanneer de gebruiker voor zijn taak betaalt. Dit bedrag is niet restitueerbaar uit de totale taakprijs.

Daarnaast geldt er een ander terugbetalingsbeleid voor tegoedbonnen of creditpacks die bij Hyred gekocht kunnen worden. Zolang de creditpack ongebruikt is, kunt u binnen 14 dagen na aankoop uw geld terugvragen. Na deze periode van 14 dagen is het niet meer mogelijk om een terugbetaling aan te vragen voor de aangeschafte creditpack. Het is niet mogelijk om een terugbetaling aan te vragen voor aangeschafte taken via de creditpack

U kunt voor vragen over terugbetalingen altijd contact met ons opnemen via support@hyred.nl.

Terugbetalingen

Wij laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat het enige tijd kan duren voor uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.